Eco - packing Alliance

 

A parfüm megvásárlásával és környezetbarát csomagolásával pedig hozzájárulhatsz a globális erdősítéshez is. Ugyanis az Eco-packing allence közreműködésével a világ minden pontján fákat ültetünk.

 

 

Az összes tinta szója alapú. A hagyományos kőolaj alapú tintával ellentétben ez a tinta környezetbarátabb, pontosabb színeket biztosít és megkönnyíti az újrahasznosítást. A szövet teljesen savmentes és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. Savasmentes papír: olyan papír, amelyet vízzel töltöttek fel semleges vagy bázikus pH-érték elérésére (7 vagy enyhén magasabb). Lignintől és kéntől is mentes.

 

A Forest Stewardship Council (FSC) egy olyan szervezet, amely a fenntartható erdőgazdálkodás fellendítéséndolgozik szerte a világon. Az FSC lehetőséget kínál az ügyfeleknek erdészeti termékek - például papír és fa - kiválasztására, amelyeket környezetbarát, társadalmilag felelős és gazdaságilag életképes módon állítottak elő.

 

A környezetbarát viselkedés az egyik alapvető értékünk, és tisztában vagyunk felelősségünkkel, ezért választottuk ezt az utat.

 

Szűrő
Ár től - ig